ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Παλεύοντας με τον Κανένα


Ο «Κανένας» διακρίνεται σε δύο περιπτώσεις στη δημοσκόπηση της Alco που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από το κεντρικό δελτίο του Alpha. Στο ερώτημα ποιος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος υπουργός, ο Δένδιας συγκεντρώνει 16%, ο Πιερρακάκης 13%, ο Γεωργιάδης 7%, ο Χρυσοχοΐδης 4% και ο Κανένας 51%, Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Μητσοτάκης έχει 27%, έναντι 10% του Ανδρουλάκη, 6% του Βελόπουλου, 5% του Κουτσούμπα, 4% του Κασσελάκη και 37% του Κανένα.
Η περίπτωση μας θύμισε τη γελοιογραφία του Ηλία Μακρή που είχε δημοσιευτεί στην Καθημερινή τον Νοέμβριο πέρσι και ξαναείδαμε στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση «Η μεταπολίτευση των γελοιογράφων» που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Μετρό Συνάγματος, όπου και τη φωτογραφίσαμε –όχι με τις καλύτερες τεχνικές συνθήκες. Το σκίτσο δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σκιαμαχεί από την πρώτη θέση του βάθρου με χτυπήματα στον αέρα. «Τι έχει ο Μητσοτάκης» ρωτάει ο γατούλης. «Παλεύει στην πρώτη θέση με τον Κανένα» απαντά ο σκυλάκος.

- από το harddog