ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μοίρασε τις θέσεις, πρέπει να βρει και πυξίδα…


Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε αυτό που σχεδόν όλοι τον συμβούλευαν προεκλογικά. «Άνοιξε» το ΠΑΣΟΚ, αναθέτοντας ρόλους στους συνυποψηφίους του για την αρχηγία, προφανώς για να μην του λένε ότι κυβερνά το κόμμα μόνο με τους δικούς του.
Έτσι, έβαλε στην πρώτη γραμμή τον «αριστερό» Δούκα, τον «κεντροαριστερό» Γερουλάνο και την «δεξιόστροφη» Διαμαντοπούλου(οι χαρακτηρισμοί είναι συμβατικοί). Μπορεί να γκρίνιαξε λίγο ο Δούκας ότι δεν μετέχουν στο ανώτερο όργανο όλοι οι υποψήφιοι (εκτός Κατρίνης και Γιαννακοπούλου) ή ότι δόθηκε προβάδισμα στην Διαμαντοπούλου ως επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού, αλλά αυτά έχουν δευτερεύουσα σημασία.
Στις πρώτες συνεδριάσεις του «Πολιτικού Κέντρου» θα φανεί που θα πάει το πράγμα. Θα δούμε αν κάποιος θα …επιπλήξει τον Νίκο Χριστοδουλάκη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα μιλήσει σήμερα σε εκδήλωση του Ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα!
Οι θέσεις, λοιπόν, μοιράστηκαν, ο Ανδρουλάκης έκανε αυτό που του είπαν και μπορεί να κάνει και αποκέντρωση των ευθυνών, αν η πορεία δεν είναι τόσο καλή όσο περιμένουν.
Σήμερα φαίνεται ότι υπάρχουν όλες προϋποθέσεις ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάει καλά. Διότι δεν πάνε καλά και οι δύο βασικοί αντίπαλοί του, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, υπάρχουν δύο «αλλά», ένα χτεσινό και ένα σημερινό.
- από κείμενο του Γιώργου Καρελιά στο News247 (ΕΔΩ)