ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Υποψήφιοι για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ Κατρίνης και Μιλένα Αποστολάκη


Μία μέρα μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων από τον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, επέλεξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλης Κατρίνης να ανακοινώσουν και τις δικές τους συμμετοχές στην κούρσα για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.
«Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», τονίζει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, που λίγο μετά παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.
Και η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε η ίδια το πρωί της Δευτέρας. Η πρώην υπουργός σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι «θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του».
Υπενθυμίζεται ότι την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ανακοινώσει ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος.