ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Η «κόκκινη» Νατάσα και η αποθέωσή της από το Mega


Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη καλωσόρισε τη Νατάσα (Αναστασία) Γιάμαλη στο δυναμικό του, την περασμένη Δευτέρα. Όπως έγινε γνωστό, η τηλεπαρουσιάστρια θα ασχοληθεί με εκπομπή, μέσα από την οποία θα θίγονται κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. 
Τα κοσμητικά επίθετα που περιλαμβάνει το σχετικό δελτίο Τύπου υποδηλώνουν τις προσδοκίες του Mega: «Άμεση», «μαχητική», «με άποψη»… σαν να είχε προσλάβει την ίδια την Κριστιάν Αμανπούρ του CNN. «Θέτει υψηλά τον πήχη στον αγώνα της ενημέρωσης»… «διαισθάνεται τον παλμό της Κοινωνίας»… «συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής» και «υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο». 
Η ίδια θεωρεί ότι «έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή» ενώ αποκαλύπτει ότι κομίζει μαζί της στο Mega τον αρχισυντάκτη της από το Kontra TV, Κυριάκο Δημάγγελο, υποψήφιο διδάκτορα στον τομέα Διεθνών Σχέσεων με εξειδίκευση στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.
- από το mononews