ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

H επιθυμία του Παπαχελά


Με δεδομένο ότι προς τα τέλη του χρόνου ο Μητσοτάκης, θα πρέπει να λύσει τον γρίφο με την Προεδρία της Δημοκρατίας, είναι λογικό να έχει ξεκινήσει σιγά σιγά η συγκεκριμένη συζήτηση. Άλλωστε ο Σαμαράς, αλλά και κάτι σκληροί καραμανλικοί, αντιμετωπίζουν την προεδρική εκλογή ως χρυσή ευκαιρία για να ζορίσουν (εσωκομματικά) τον πρωθυπουργό. 
Στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας κυκλοφορούν δυο ονοματεπώνυμα. Του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου. Το κοινό χαρακτηριστικό των δυο είναι η διαχρονική σχέση που διατηρούν με τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βλέπετε ο Τασούλας προέρχεται από την ίδια πολιτική μήτρα των αβερωφικών, από την οποία έχει προέλθει και ο πρώην αρχηγός της ΝΔ.
 Σε σχέση τώρα με τη φημολογούμενη δεύτερη σκέψη που αφορά τον Π. Πικραμένο, η στήλη Βig Mouth του powergame,  αναφέρεται στην διαχρονική φιλία που τον συνδέει με τον διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά. Μάλιστα κάνει λόγο για μια φιλία που δεν είναι τυπική, αλλά για κάτι original με γερές ρίζες και κυρίως με αντοχή στον χρόνο. Επίσης επισημαίνει ότι ο Π. Πικραμένος έχει εξαιρετική σχέση και με τον υπουργό Επικράτειας Άκη Σκέρτσο.