ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Δρακοντίδης: «Γλίστρησα και εγώ και έπεσα από τις σκάλες...»


Ο Φρίξος Δρακοντίδης, ένας από τους πλέον δραστήριους του ελεύθερου ρεπορτάζ, δέχτηκε αναίτια επίθεση την ώρα της δουλειάς, περιγράφοντας για το protothema.gr τις εξελίξεις σχετικά με την πυρκαγιά στη Βάρη-Κορωπίου. Ο ίδιος σε ανάρτησή του ανέφερε:
«Έχω βρεθεί σε πολλές και επικίνδυνες στιγμές, στιγμές ιδιαίτερης έντασης όμως αυτό που αντιμετώπισα πριν από λίγο με κάνει να θέλω να αποδώσω σε τρία άτομα, σε εκείνους που με χτύπησαν πισώπλατα ενώ γύρω μας καιγόταν το σύμπαν, το βραβείο του χρήσιμου ηλιθίου. Προσοχή γιατί είναι αρκετοί και κυκλοφορούν ανάμεσα μας».
Λίγο αργότερα, «για να το ελαφρύνει», όπως έγραψε, επανήλθε με νέα ανάρτηση: «Γλίστρησα και εγώ και έπεσα από τις σκάλες».
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δρακοντίδης δέχεται επίθεση και απειλείται είτε δια ζώσης είτε μέσω του διαδικτύου. Πριν από μερικά χρόνια κάποιος είχε γράψει: «Τον Φρίξο Δρακοντίδη μπορεί να τον στρώσει κανένας; Ήρεμα το λέω». Κάποιοι μπόρεσαν. Ατιμώρητα...
- από το Harddog