Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Επιμένει ο Καμμένος στα υπονοούμενα, παρά το εξώδικο Ανδρουλάκη


Πριν από τρεις ημέρες, ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος (με ανάρτησή του στο Χ), όχι μόνο επιβράβευσε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, αλλά υποστήριξε πως αν αποκαλυφθεί ο λόγος που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ, τότε μπορεί να μην μπει το κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ευρωβουλή.
Την επομένη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. απάντησε με εξώδικο στον πρώην υπουργό. Νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης είχε προαναγγείλει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Π. Καμμένου για τις αθλιότητες, τις οποίες όπως είπε, διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».

Σήμερα, ο κ. Καμμένος επανήλθε στο θέμα, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του κ. Ανδρουλάκη. Στη νέα του ανάρτηση, αφού αρχικά εκφράζει την απορία του γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν στέλνει εξώδικο στην ΕΥΠ και την ανεξάρτητη αρχή, για να μάθει γιατί τον παρακολουθούσαν, αλλά και για να το «μάθει και ο Ελληνικός Λαός», προσθέτει τον ξεκάθαρο υπαινιγμό: «εκτός αν δεν το θέλει για λόγους που γνωρίζει…».
Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΠ –η οποία υπάγεται στο Μέγαρο Μαξίμου από το 2019, με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη– κρατά στο σκοτάδι την αλήθεια και περιορίζεται να μιλά αορίστως για «λόγους εθνικής ασφάλειας», η ΑΔΑΕ φέρεται να ετοιμάζει νέο αίτημα προς την Υπηρεσία Πληροφορίων, προκειμένου να παραδοθεί η πλήρης αιτιολογία της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη.
- από ΕφΣυν