ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Εως και ύποπτο…


Το να δέχεται κριτική o Κ. Ζούλας της ΕΡΤ από την αντιπολίτευση, άντε να το δεχτείς, εντάξει, η αντιπολίτευση έτσι είναι, ειδικά στην Ελλάδα. Αλλά το να τον χτυπάνε οι εντός, γιατί έκανε την ΕΡΤ για πρώτη φορά -όσο θυμάμαι- αρκούντως ανταγωνιστική στους καναλάρχες με τα 200 εκατ. ευρώ ετησίως μπάτζετ, αλλά και κερδοφόρα, πάει πολύ. Εως και ύποπτο…
Τα παραπάνω αναφέρονται σε σχόλιο από τη στήλη DarkRoom του Newmoney, ενώ την ίδια ώρα άλλο σχόλιο από γνωστή παραπολιτική στήλη γράφει μεταξύ άλλων:
«Χαμηλό (πιο χαμηλό, πιστέψτε με, δεν γίνεται) βαρομετρικό καταγράφουν οι κεραίες μου σε σχέση με την επικείμενη ανανέωση της θητείας του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.[...] Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι ότι, εξ όσων μαθαίνω, εδώ και καιρό έχει δυσκολέψει η πρόσβαση του προέδρου της ΕΡΤ στο κινητό του αρχηγού Κυριάκου. Για να ακριβολογώ, σχεδόν όλες οι κλήσεις είναι αναπάντητες, ενώ τα SMS έχω την αίσθηση ότι μένουν… αδιάβαστα».
Βέβαια η στήλη φαίνεται να αγνοεί το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης πριν από δύο ημέρες έδωσε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση και στον Δημήτρη Κοτταρίδη. 
Στο κτίριο της ΕΡΤ τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Κ. Ζούλας που τον συνόδευσε και τον ξενάγησε ο ίδιος στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. 
Απόδειξη και η παρακάτω φωτογραφία από γραφείο Τύπου του Μητσοτάκη: