ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αποχωρεί από τα media πανίσχυρος μέτοχος


Ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί
την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου (19:45) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού, που ψάχνει την παρθενική του νίκη στο UEFA CONFERENCE LEAGUE, και θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του, που αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Αντίπαλός του το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η Τσέλσι, με το πανάκριβο και λαμπερό της roster. 
****
Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, οι ξένες σειρές, οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, το παιδικό πρόγραμμα, καθώς και κινηματογραφικά αφιερώματα εκτίναξαν σε 16.130.000 τις θεάσεις στο ERTFLIX τον μήνα Σεπτέμβριο.
****
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του καναλιού «Ε», και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της «Ναυτεμπορικής», βρίσκονται – λένε- στην τελική ευθεία. Μετά τη ματαίωση της εξαγοράς του Rise TV από τον Βίκτωρα Ρέστη, ο Μελισσανίδης έχει στραφεί σε άλλα περιφερειακά κανάλια για να εξασφαλίσει τηλεοπτική συχνότητα, με στόχο τη μετάδοση του διαδικτυακού καναλιού της «Ναυτεμπορικής» σε ελεύθερη συχνότητα.
****
Eπιχειρηματίας με όνομα βαρύ σαν ιστορία αποφάσισε να αποεπενδύσει από την τοποθέτηση που είχε κάνει εδώ και χρόνια σε μεγάλο μιντιακό Όμιλο. Αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες θα μιλάμε, όπως γράφει το BigMouth, για πολύ (μα πάρα πολύ) σημαντική εξέλιξη.
****
Αναρτήθηκαν από την ΕΡΤ οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος για τις διευθύνσεις τομέων στην ΕΡΤ. Οι προσκλήσεις απευθύνονται σε εργαζόμενους εντός και εκτός ΕΡΤ και οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στην εταιρεία ως την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Υπάρχει προκήρυξη και για τη θέση προϊσταμένης γραφείου διευθύνουσας συμβούλου