ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Επισκιάζονται όλα τα πρωτοσέλιδα από «συνέντευξη-έπος»


«Ξεφυλλίζουμε» στο διαδίκτυο τα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου. Απ' όλα έχει ο πάγκος τού εφημεριδοπώλη και το μανταλάκι τού περιπτερά: Μέση Ανατολή, ελληνοτουρκικά, εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αμερικανικές εκλογές, σχέδιο για φτηνά δάνεια, σχέσεις Μητσοτάκη με του «δύο», αλλαγές κλιμάκων στις συντάξεις, ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Το μάτι στέκεται όπου θέλεις, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αλλά κανένα δεν θα μείνει στην Ιστορία όσο μια «συνέντευξη-έπος», όπως χαρακτηρίζεται από την ίδια την εφημερίδα, που την προβάλλει με τεράστιο τίτλο στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα. Το δημοσιογραφικό «έπος» το βρίσκουμε στην Ελεύθερη Ώρα που φιλοξενεί κατ' αποκλειστικότητα συνέντευξη του Κώστα Πρέκα του «θρυλικού ηθοποιού που υποδύθηκε τον Ρώσσο κατάσκοπο Γκεόργκι Δημητρίεβιτς και δικάστηκε εντός της Βουλής» και ο οποίος τώρα «αντιστρέφει τους ρόλους και στέλνει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην διαπραγματευτεί ούτε σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας με τον Ερντογάν».
Επισκιάζονται όλα τα άλλα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου...
- από το harddog