ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ο Μπουρούσης έκανε το βήμα...


Στο επόμενο -το παλιό, το ορθόδοξο- ΒΗΜΑ της δημοσιογραφικής πορείας του στα έντυπα & τα ψηφιακά μέσα της Alter Ego Media προχώρησε ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Κώστας Μπουρούσης που αποχώρησε κι αυτός από το μιντιακό συγκρότημα του Πρώτου Θέματος (όλοι οι καλοί φεύγουν από εκεί). Ο Κώστας Μπουρούσης μένει πάντα παρών & μάχιμος στην ομάδα του MEGA Stories.
*****
Η δημοσιογράφος Λίνα Παπαδάκη αναλαμβάνει θέση συμβούλου διοίκησης στον Όμιλο ΣΚΑΪ. Η Λίνα Παπαδάκη, με μακρά εμπειρία στην οργάνωση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών παραγωγών, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με ιδιωτικά ΜΜΕ όσο και με τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε σύμβουλος του πρώην προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.
*****
Μια νέα μεγάλη επένδυση σε κρίσιμες τεχνολογικές υποδομές, βελτιστοποίηση των λειτουργιών και διεύρυνση συνεργασιών είναι μερικοί μόνο από τη μακρά λίστα των στόχων του Ομίλου Action 24- Attica Tv & Flash.gr για την τρέχουσα σεζόν. Ο Όμιλος προχωρά άμεσα στην υλοποίηση μιας νέας σημαντικής επένδυσης τεχνολογικού εκσυγχρονισμού των τηλεοπτικών του σταθμών και των New Media, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση και την μακροχρόνια βιωσιμότητα.
*****
Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Μέντα 88: Αποτελεί την πρώτη επιλογή των γυναικών (11,5%), οι οποίες εμπιστεύονται τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ομίλου ΣΚΑΪ για την ψυχαγωγία τους. Ταυτόχρονα, ο Μέντα 88 παραμένει σταθερά σε μία από τις υψηλότερες θέσεις στις μετρήσεις ακροαματικότητας, στο σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών.