ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Αρχισαν οι διαρροές στο Ραδιομέγαρο...


H έλευση του Γιάννη Παπαδόπουλου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θορύβησε αρκετούς και ανησύχησε κάποιους άλλους. Αν κατάλαβα καλά, αυτό που προκάλεσε βασικά την ανησυχία των «κάποιων» ήταν το γεγονός ότι ο διάδοχος του Κωνσταντίνου Ζούλα έχει ανοιχτή την πόρτα του σε όλους τους εργαζόμενους. Εκείνο, όμως, που ενόχλησε περισσότερο -όπως γράφει το bigmouth του powergame- είναι η διάθεση που έδειξε από την πρώτη στιγμή να λειτουργήσει με όρους διαφάνειας. Αυτή η διάθεση στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν να διαρρέουν διάφορα προς τα έξω.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το bigmouth του powergame, στον Παπαδόπουλο αποδίδουν, για παράδειγμα, ότι έκανε προσλήψεις τριών γραμματέων, διατηρώντας στη θέση τους τις γραμματείς του προκατόχου του. Επίσης, τον κατηγορούν ότι προσέλαβε δύο ειδικούς συμβούλους, ενώ απλώς αντικατέστησε αποχωρήσαντες συμβούλους του απερχόμενου προέδρου, αφήνοντας μάλιστα κενή μια τρίτη θέση συμβούλου που δικαιούται ο εκάστοτε πρόεδρος για τη στελέχωση του γραφείου του.