ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ποιες εφημερίδες κλείνουν;


Η διακοπή έκδοσης της ημερήσιας Αυγής φαίνεται να μην είναι η τελευταία που ήρθε να συρρικνώσει περισσότερο τον Τύπο. Πληροφορίες που δόθηκαν αρχικά από προσωπικό μπλογκ δημοσιογράφου και επαναλήφθηκαν, με πρόσθετα στοιχεία, από ιστοσελίδα που έχει βασικό αντικείμενο πληροφορίες για τα μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για τη σίγουρη διακοπή έκδοσης μιας ακόμα ημερήσιας εφημερίδας και την πιθανή μιας άλλης –αποδίδοντας τη δεύτερη αναφορά σε φήμες που δεν μπορεί να επιβεβαιώσει.
Αν και στην είδηση δίνονται πρόσθετα στοιχεία για απορρόφηση των δημοσιογράφων από άλλα «συγγενικά» Μέσα και την οργάνωση της εφημερίδας σε βάση εβδομαδιαίας έκδοσης, ώστε να κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, δεν θέλουμε να την πιστέψουμε πριν γίνει επισήμως η ανακοίνωση. Ίσως να είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια άρνηση για συναισθηματικούς λόγους. Άρνηση να δεχτούμε ότι η Εποχή του Χαρτιού όλο και περισσότερο μοιάζει με τη Λίθινη του Τύπου. Μακάρι να σωθεί αυτή η εφημερίδα. Μακάρι να σωθεί το Χαρτί –και όχι με παθητικούς ισολογισμούς.
- από το harddog