Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Νοτοπούλου για bullying: Ας διαψεύσει ο Κασσελάκης αυτά που λέω ή να συναινέσει να δημοσιοποιήσω τα μηνύματα


Στα όσα έχει καταγγείλει σχετικά με bullying και χυδαίες επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον Στέφανο Κασσελάκη και τους υποστηρικτές του, επανήλθε σήμερα με συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, λέγοντας ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σήμερα μέσω παρέμβασής της στο Action 24 και πέταξε το γάντι στον πρώην πρόεδρο.
«Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει ότι, το ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: 
«Εδώ είμαι. Ας βγει ο κύριος Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση. Αυτό δεν είναι μία μεμονωμένη συμπεριφορά, είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί και στα όργανα του κόμματος. Οι εξουσιαστικές συμπεριφορές, κανένα χώρο δεν έχουν και στο δικό μας κόμμα. Ούτε οι επιθετικές συμπεριφορές. Προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην Πολιτική Γραμματεία στην Κεντρική Επιτροπή. Σειρά τέτοιων συμπεριφορών, η στοχοποίηση στελεχών. 
Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες και φασίστες από όταν ήμασταν στο δρόμο. Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό, είτε επιθετικό λόγο, ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε πως ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει τα όσα καταγγέλλει, καθώς «διαφορετικά θα τα διέψευδε, δεν θα κρυβόταν πίσω από στρατό τρολ».
Η χθεσινή καταγγελία της βουλευτού ανέφερε:
«Ακόμα μια φορά δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας και της πολιτικής μου στάσης.
Αυτή τη φορά ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από γενικόλογες και υποκριτικές καταδίκες των επιθέσεων αυτών, όπως έπραξε πριν μερικές ημέρες, όταν ανώνυμοι υποστηρικτές του στον βούρκο του Διαδικτύου, χυδαιολογούσαν με μίσος εις βάρος μου.
Αν είναι ο ιδιος εντολέας των επιθέσεων αυτών, μικρή σημασία έχει, καθώς είναι σίγουρα ο ιδιος που μπορεί, αν θέλει, να τις αποτρέψει.
Σε κάθε περίπτωση γνωρίζει καλά ότι όσα του καταλογίζω για τη συμπεριφορά του απέναντί μου είναι απολύτως αληθή.
Και από ότι διαπιστώνω, δεν ήμουν η μόνη που συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσους έσπευσαν αυτές τις ώρες να με στηρίξουν.
Οι επιθέσεις δεν με πτοούν.
Ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις αξίες και τις ιδέες μου, να σέβομαι τη συλλογικότητα του κόμματός μας και να αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια, δίπλα σε όσες και όσους με έχουν εμπιστευθεί και απέναντι στη στρατηγική της απαξίωσης του πολιτικού χώρου που ο κος Κασελάκης επιχειρεί, αφού απέτυχε παταγωδώς να εκπροσωπήσει».

«Η κ. Νοτοπούλου οφείλει να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη»

Μέσω… πηγών ήρθε η πρώτη αντίδραση του κ. Κασσελάκη στις κατηγορίες της κ. Νοτοπούλου περί μπούλινγκ μέσω μηνυμάτων από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη καλούν την κυρία Νοτοπούλου να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα και δεν θα επέτρεπε καμία σκιά στο συγκεκριμένο θέμα.
Πιο αναλυτικά οι «πηγές Κασσελάκη«» ανέφεραν:
«Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.
Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».