ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μητσοτάκης, η Αυγή και το Κόκκινο


Που να στροφάρουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και το επιτελείο του Μαξίμου...

Μία μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ ώστε να εκθέσει ακόμα περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Αλλά όταν η επιτελική ομάδα είναι κοντόφθαλμη και φοβική, αυτά παθαίνουν.
Έγραψε λοιπόν στα social media ο Κώστας Σαββόπουλος, απεσταλμένος της «Αυγής» και του «105.5 Στο Κόκκινο», αμέσως μετά το τέλος της καθιερωμένης συνέντευξης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: «"Αυγή - Κόκκινο" δεν έλαβαν ερώτηση στη Συνέντευξη Τύπου».

Όποια και αν ήταν η ερώτηση, όσο δύσκολη ή ζόρικη, θα έδινε την ευκαιρία στον κ. Μητσοτάκη να αρχίσει την απάντησή του ως εξής: «Να ξέρετε πως όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυγή και τον Κόκκινο που παραμένετε απλήρωτοι από τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο-τρεις μήνες, έχετε τη συμπαράστασή μας. Πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να παλέψει υπέρ των εργαζομένων, όταν αφήνει τους δικούς του εργαζόμενους απλήρωτους;». Να απαντήσει έτσι και να κερδίσει το ματσάκι από τη σέντρα.

Αλλά που να στροφάρουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και το επιτελείο του Μαξίμου. Στόχος τους ήταν να προφυλάξουν τον μεγάλο ηγέτη αποκλείοντας από τη συνέντευξη αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ.

Σκεφτείτε ότι, ανεξαρτήτως αν οι ερωτήσεις των συναδέλφων ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή καλές ή κακές (ήταν και από τα δύο), το πρώτο αντιπολιτευόμενο μέσο που πήρε δικαίωμα για ερώτηση, ήταν το News 24/7, μία ώρα και 25 λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης! Εδωσαν και μία ερώτηση στην «Εφ.Συν.» πιο μετά και για όσο ακόμα παρακολούθησα, κοντά στις δύο ώρες παρά ένα τέταρτο, δεν πήρε τον λόγο κανένα άλλο ΜΜΕ που κάνει αντιπολίτευση.
Βόρεια Κορέα.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν