ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Γιατί δεν εμπιστεύεται ο ΑΝΤ τους δικούς του αθλητικούς συντάκτες;


O ANT1 εγκαινίασε τον τριετή κύκλο μεταδόσεων με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Europa League και Conference League: χθες μετέδωσε το ματς Λιόν – Ολυμπιακός. Και στις οθόνες εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα. Κατ’ αρχάς ο Μανώλης Σφακάκης που μετά το Open πέρασε για λίγο από το Action24 και πλέον πήγε στον ΑΝΤ1 για τις περιγραφές των αγώνων – τις Πέμπτες που θα δείχνει live αγώνες το κανάλι. Στο δε ρεπορτάζ, όποτε μεταδίδει ο ΑΝΤ1 αγώνα του Ολυμπιακού, θα είναι ο Νίκος Κώτσης.
Ναι, ο καλός συνάδελφος και πολύ έμπειρος στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, που (ως γνωστόν) εργάζεται στο Mega αλλά θα συμβάλει και στον ΑΝΤ1. Θα πείτε, και δίχως καμία μομφή προς τον Κώτση, δεν είχε κόσμο ο ΑΝΤ1; Δεν είχε αθλητικούς; Είχε. Κρατήστε το.
{...} Διότι για πολλοστή φορά (μεταδόσεις Euro, μεταδόσεις Μουντιάλ κλπ.) το κανάλι δεν εμπιστεύτηκε το, έστω και ολιγομελές, ρόστερ του αθλητικού τμήματος. Μια φορά συνεργάστηκε με τη Nova, άλλη με την Cosmote, τώρα με δανεικούς και νέους.
- αποσπάσματα από τη στήλη του Μιντιάρχη (Νίκου Μποζιονέλου) στο dailymedia.com.gr. Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ.