ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Κάηκε(;) το σενάριο για Δένδια στην προεδρία της Δημοκρατίας


Το σαββατοκύριακο που πέρασε η φήμη ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται τον Δένδια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε και πρωτοσέλιδο. Ο Σταύρος Παπαντωνίου της «Καθημερινής» αναφέρθηκε στο σενάριο για πιθανή μετακόμιση του Νίκου Δένδια στο Προεδρικό επισημαίνοντας πως όχι απλώς προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αλλά είναι και το επικρατέστερο. 
Οι λόγοι, όπως ανέφερε η στήλη «Θεωρείο» είναι ότι ο υπουργός Αμυνας πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο κ. Μητσοτάκης, με τις δύο βασικότερες να είναι ότι θα ψηφιστεί και από τους 158 βουλευτές της Ν.Δ., βασική προϋπόθεση της επιλογής που θα κάνει το Μαξίμου, ενώ δεν «ενοχλεί» την έτερη τάση που αποτελεί την εκλογική βάση του κόμματος, δηλαδή τους κεντρώους και μεταρρυθμιστές, με τους οποίους ο Δένδιας είχε πάντα καλή ώσμωση και ουδέποτε ήρθε σε ρήξη. 
Σήμερα όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ιδωμεν...