ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Κώστα Σιδηρόπουλο


Η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου Κώστα Σιδηρόπουλου, που έφυγε το απόγευμα της Τετάρτης μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.Ο κινηματογραφιστής Κώστας Σιδηρόπουλος, απόφοιτος της Σχολής Σταυράκου, προσελήφθη στην ΕΡΤ το 1996. Πνεύμα ανήσυχο, με τη στόφα του καλλιτέχνη, συμμετείχε με τη διεισδυτική ματιά και τα ποιητικά κάδρα του στις περισσότερες παραγωγές της ΕΡΤ3. Εργαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή, σε πείσμα της ασθένειας που τον βασάνιζε, υπογράφοντας πρόσφατα (2024) τη διεύθυνση φωτογραφίας στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο, «…ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος» σε σκηνοθεσία Βούλας Κωστάκη.
Με το καυστικό, αλλά καλοπροαίρετο, χιούμορ του και το συνεργατικό του πνεύμα, υπήρξε αγαπητός απ’ όλους τους συναδέλφους του. Αδάμαστος χαρακτήρας, με δημιουργικό πείσμα, ανθρωπιστής και αλληλέγγυος, θα μείνει για πάντα στο νου και τις καρδιές μας.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του, σκηνογράφο Ευαγγελία Κιρκινέ και στα δύο του παιδιά, τον Ορφέα και τον Φοίβο.