Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

«Μποφόρ» Ζούλα στο Φάληρο


Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Ο όμιλος ΣΚΑΪ τον ευχαριστεί θερμά για την συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του βήματα".
Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Ζούλας κατηφορίζει προς το Φάληρο και όπως γράφει η στήλη BigMouth του powergame, η έλευσή του  και η προεξοφλούμενη ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ έχει προκαλέσει μια κάποια αναταραχή στο συγκρότημα Αλαφούζου. Και  αυτό γιατί με δεδομένη τη μακρά δημοσιογραφική διαδρομή που έχει διανύσει ο Κ. Ζούλας, είναι λογικό οι επικεφαλής της ενημέρωσης σε τηλεόραση (Παπαδρόσος) και ραδιόφωνο (Χιώτης) να ανησυχούν ότι θα έχει εποπτικό ρόλο (εκτός των άλλων) και στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ. 
Και επειδή οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους (ή χαλάνε τις φιλίες, όπως συνέβη στην περίπτωση Κουτσαυτάκη), ο Αλαφούζος έσπευσε, σύμφωνα με το BigMouth να διαβεβαιώσει τους ανησυχούντες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Ζούλας να ασχοληθεί με τα δημοσιογραφικά του ΣΚΑΪ.