ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

«Ζούλα θα λέτε και θα κλαίτε»...


«Ζούλα θα λέτε και θα κλαίτε». Αυτό είναι το hot trendy slogan των τελευταίων ημερών – έχει αντικαταστήσει εν είδει αστείου ακόμη και την «καλημέρα» – που δεσπόζει στο λεκτικό της τάξης των «διαδρομιστών» της ΕΡΤ που αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρωπογεωγραφίας του Ραδιομεγάρου, των γενικών διευθυντών μη εξαιρουμένων.
Στο κτίριο της ΕΡΤ κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο τουλάχιστον 300 αγχωμένα στελέχη που προστέθηκαν στο pay roll της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης την τελευταία 5ετία της θητείας Ζούλα που αποχωρεί κάνοντας σκάντζα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για να οδεύσει στον ΣΚΑΙ από εκεί που προέρχεται ο νέος μεταβατικός πρόεδρος της ΕΡΤ.
Γιατί αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Ζούλας ενώ έχει κατά τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο, να επιδείξει ένα «λαμπρό έργο;». Γιατί ενώ ήταν τόσο επιτυχημένες όλες οι πρωτοβουλίες που πήρε πρέπει να δώσει τη σκυτάλη στον μετριοπαθέστερο αλλά επαρκέστατο Γ. Παπαδόπουλο; (ο οποίος όπως λένε οι κακές γλώσσες απορρίφθηκε προ ετών ως επιλογή για το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ από τον αρμόδιο διευθυντή που τώρα θα τον «βρει μπροστά του»).
-περισσότερα στο κείμενο της Σόνιας Χαϊμαντά στο nononews ΕΔΩ