ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Είστε γάτα κύριε Μακρυγιάννη...


Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε χθες το πρωί στον ΣΚΑΪ για την υποψηφιότητά της και εν γένει την προεκλογική, εσωκομματική περίοδο για την ίδια και τους συνυποψήφιούς της, τονίζοντας πως ανεξάρτητα από το αν η ίδια περάσει στον δεύτερο γύρο ή όχι, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει.
Η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε σε ερωτήσεις της Φαίης Μαυραγάνη και του Γιάννη Μακρυγιάννη, ο οποίος της έπλεξε το εγκώμιο σχετικά με τις θέσεις της και τη στάση της στο ντιμπειτ των 6 του ΠΑΣΟΚ.
«Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε έναν πολιτισμένο διάλογο με τις διαφορετικές μας θέσεις και προτάσεις. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένο διάλογο», είπε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου αναφορικά με το debate των υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ.
Για την υποψηφιότητά της και τις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν να μην βρίσκεται στον δεύτερο γύρο είπε:
  «Έχω εισπράξει ένα πολύ θετικό κλίμα και τεράστια αγάπη όπου και αν πάω. Βεβαίως, η υποψηφιότητα μου έχει δεχθεί λυσσαλέο πόλεμο από συγκεκριμένα συστήματα. Αλλά προχωράμε γιατί οι δημοσκοπήσεις σε όλες τις εσωκομματικές εκλογές έχουν πέσει εκκωφαντικά έξω. Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις. Και καλώ όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν μαζικά στις διαδικασίες, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, να γυρίσουν την πλάτη στα συστήματα και τις δήθεν παραστάσεις νίκης συστημάτων και δημοσκόπων».
Στην ερώτηση του έμπειρου δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη για το αν πρέπει να αλλάξει η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα από τη δική της υποψηφιότητα η κυρία Γιαννακοπούλου απάντησε σχολιάζοντας: 
«Είστε γάτα κύριε Μακρυγιάννη και οι ερωτήσεις που κάνετε είναι πολύ στοχευμένες.
Εγώ πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει η ηγεσία, πρέπει να υπάρξει μια νέα αρχή. Εγώ είμαι πάντα στρατιώτης και στην πρώτη γραμμή, δεν τίθεται ζήτημα. Το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει στον λαό του. Ο,τι και να γίνει πιστεύω ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες θα λειτουργήσουν και δεν θα υπάρχουν κλίκες, ομάδες και κολλητοί. Εγώ θα είμαι στην πρώτη γραμμή ακόμα και αν εκλεγεί ο κύριος Ανδρουλάκης ώστε να είμαι χρήσιμη και να μπορώ να αλλάζω τα κακώς κείμενα προς τη σωστή κατεύθυνση. Όμως αν πάμε με μία από τα ίδια, τι καινούριο μπορεί να φέρει το ΠΑΣΟΚ, που έχει μια αστείρευτη δυναμική που όμως δεν μπορεί να μπει κάτω από το οργανωτικό, πολιτική και στρατηγικό ταβάνι της παρούσας ηγεσίας».