ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Βαρδινογιάννης ψάχνει για διευθυντή ειδήσεων στον Alpha


Αυξημένη κινητικότητα. παρατηρείται τώρα τελευταία στον χώρο των media. Προ ημερών, όπως αναφέρει το BigMouth του powergame, υπήρξε ένα ραντεβού ανάμεσα στον Πάνο Κυριακόπουλο (Star-Alpha, δηλαδή όμιλος Βαρδινογιάννη) με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο του Open. Με δεδομένο ότι αυτήν την περίοδο αναζητούν στον Alpha επικεφαλής για τις ειδήσεις του καναλιού, είναι λογικό η συνάντηση των δύο ανδρών να συνδέεται με την πιθανότητα να αναλάβει διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Βαρδινογιάννη ο πολύπειρος Παναγιωτόπουλος. Αλλωστε ο Παναγιωτόπουλος, όπως αναφέρει το BigMouth, είναι παλιός γνώριμος του Τζίγγερ από τη μακρόχρονη πορεία του στο τιμόνι των ειδήσεων στο παλιό Mega.
Με αφορμή τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Κυριακόπουλου, το BigMouth αναφέρει ότι υποψηφιότητα για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων στον Alpha έθεσε σε ανύποπτο χρόνο και ο Τάκης Χατζής του τηλεοπτικού One.