ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Μπαράζ μεταγραφών στο ραδιόφωνο του Νέου Φαλήρου, κενά στον Real


Ενισχυμένο και διαφορετικό θα είναι του φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3. Ο σταθμός του Νέου Φαλήρου εντάσσει στο δυναμικό του ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της πρωινής ζώνης.Ο Γιώργος Ψάλτης αποχωρεί από τον Real 97.8 και θα αναλάβει το 6 με 8 το πρωί, στον ΣΚΑΪ 100.3.
Τη συγκεκριμένη ζώνη πέρσι την είχαν αναλάβει οι Αταίριαστοι, ενώ δύο χρόνια πριν την είχε ο Γιαννης Κολοκυθας.
Και μία που μιλάμε για Κολοκυθά, η επιστροφή του μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφούζου είναι γεγονός. Τα «παιδιά της Αλλαγής» θα κάνουν… «κούβεντος» με τους ακροατές στη γνωστή τους μεσημεριανή ζώνη.
Την ίδια στιγμή δημιουργούνται αρκετά κενά στο ραδιόφωνο του Real. Ψάλτης, Κολοκυθάς, Αναστασοπούλου αλλά και Νατάσα Γιάμαλη αφήνουν τρύπες στο πρόγραμμα που σίγουρα δεν θα μπορέσει να καλύψει μόνο η άφιξη του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του καλού ενημερωτικού σταθμού.
Τέλος, η ανάληψη της διεύθυνσης απο τον Βασίλη Σκουρή του ραδιοφωνικού σταθμού των Παραπολιτικών 90.1 αναμένεται να ανακατέψει και άλλο την ραδιοφωνική τράπουλα αφού σίγουρα ο νέος διευθυντής θα θελήσει να βάλει την προσωπική του πινελιά στο πρόγραμμα.