ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Το πρόγραμμα του One Channel, πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου


Στις 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του νέου προγράμματος του One. Οπως και πέρσι στον σταθμό θα πρωταγωνιστεί η Ενημέρωση με Δελτία Ειδήσεων εκπομπές, ενώ τον πρώτο ρόλο θα τον
έχει η Ψυχαγωγία.
Στις 14.00 το μεσημέρι το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού. Παρουσιάζει η Μαρία Αστερίου. Λίγο πριν τις 15.00, οι ειδήσεις στην νοηματική γλώσσα.
Το αναλυτικό δελτίο του One Channel κάθε μέρα στις 18.00. Παρουσιάζει η Ηλιάννα Κουλαρμάνη. Και τη φετινή χρονιά κεντρικός σχολιαστής θα είναι ο Καθηγητής του ΕΜΠ και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης. Το Σαββατοκύριακο την παρουσίαση αναλαμβάνει η Μαρία Αραμπατζή.
Όπως λένε από το κανάλι, «στο σταθμό θα πρωταγωνιστεί η Ενημέρωση με Δελτία Ειδήσεων εκπομπές, ενώ τον πρώτο ρόλο θα τον έχει η Ψυχαγωγία».
Στις 20.30 θα μεταδίδεται το «One Talk», ένα πολιτικό talk show με τον Τάκη Χατζή.
Στις 22.00 ακολουθεί το «Evening Report» με τον Μάνο Νιφλή και σχολιαστές τον Γιώργο Μουρούτη και την Μαρία Καρακλιούμη. Από Δευτέρα έως Πέμπτη.
Κάθε Παρασκευή στις 22.00 η Μαρία Αραμπατζή σε ζωντανή επικοινωνία με τους τηλεθεατές.
Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου επανέρχεται στο πρόγραμμα και η καλή εκπομπή «Στιγμές», τα μεσάνυχτα, με τον Μάνο Νιφλή να παρουσιάζει πορτρέτα προσώπων από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και της επικαιρότητας.

* Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες εκπομπές, αλλά και περισσότερα δελτία ειδήσεων ώστε το κανάλι να ενισχύσει περαιτέρω τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.