ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Τα αλλάζει όλα ο Αλαφούζος στον ΣΚΑΪ


Στο ύφος και τη δομή που ήταν πριν την δεύτερη θητεία της Εύης Κουτσαυτάκη, φαίνεται πως επιστρέφει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά την εκλογή του νέου ΔΣ της. Από τις 30 Ιουλίου το απόλυτο «αφεντικό» της «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.», που λειτουργεί το κανάλι και τον ΣΚΑΪ 100.3, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος με την ιδιότητα του προέδρου αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου. 
Στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Γιάννης Σπανολιός και ως μέλη οι Αγγελική Κακαουνάκη, Δήμητρα Κοντογώγου και Αλέξανδρος Γιαννούλας. Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που βρίσκονται και στα ΔΣ των υπόλοιπων ραδιοσταθμών του ομίλου, με την θητεία τους να λήγει το 2029.
Σε επίπεδο προγράμματος, μετά την επιστροφή της ενημέρωσης στις πρώτες ώρες της καθημερινής μεσημεριανής του ζώνης, με την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου, ο ΣΚΑΪ επαναφέρει και τα αθλητικά στο πρόγραμμά του. 5 χρόνια μετά το «κόψιμο» του «Goal Χωρίς Σύνορα». Από το Σάββατο 17 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στις 12.30 και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα βγαίνει στον αέρα η εκπομπή «Monobala Σαββατοκύριακο», με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη ο οποίος επιστρέφει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.
Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ, όπως γράφει το e-tetradio, δεν περιορίζονται μόνο στην τηλεοπτική και τη ραδιοφωνική του συχνότητα. Το site skaitv.gr για το πρόγραμμα της τηλεόρασης απορροφήθηκε από το ενημερωτικό skai.gr, σε μια κίνηση αντίθετη από εκείνη που εφαρμόστηκε επί διοικήσεως Κουτσαυτάκη, πριν 6 χρόνια. Αυτόνομο παραμένει -προς το παρόν- το skairadio.gr, για το πρόγραμμα του ραδιοφώνου.