ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Εισαγγελείς και ανέκδοτα


Η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ), της οποίας πρόεδρος είναι ο Αχιλλέας Ζήσης και η οποία σχεδόν πάντα εκδίδει ενυπόγραφα δελτία Τύπου, εξέδωσε χθες ανυπόγραφο δελτίο Τύπου προς υπεράσπιση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που αρχειοθέτησε το σκάνδαλο των υποκλοπών, δηλαδή του Αχιλλέα Ζήση. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει ότι «η θεµιτή κριτική των δικαστικών αποφάσεων και εισαγγελικών κρίσεων είναι επιβεβληµένη, πρέπει όµως αυτή να γίνεται κατά τρόπο που δεν υπερβαίνει κάθε μέτρο ευπρεπούς εκφοράς δηµόσιου λόγου, µε σεβασµό στην προσωπικότητα και την ανεξαρτησία των Λειτουργών της ∆ικαιοσύνης και χωρίς να επιδιώκεται, άµεσα ή έµµεσα, η χειραγώγησή τους».
Στη συνέχεια αναφέρει ότι δεν δέχονται απειλές κτλ. Ποιος ακριβώς απείλησε ή χειραγώγησε τους εισαγγελείς; Κανείς βέβαια. Το πιο σύντοµο ανέκδοτο είναι ότι κάποιοι εκεί, στον Αρειο Πάγο, ισχυ ρίζονται μεταξύ τους ότι με το πρόσφατο πόρισμα για τις υποκλοπές «κάνουν αντίσταση σε ισχυρά εκδοτικά συμφέροντα».