ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Λογαριασμοί...


«Φτωχότεροι οι καταναλωτές, πλουσιότερα τα στελέχη». Θέλοντας να αναδείξει το πρόβλημα με τους διογκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, η Νέα Αριστερά χρησιμοποίησε την παραπάνω φράση, προκειμένου να φέρει σε αντιδιαστολή το γεγονός ότι οι πολίτες πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ την ίδια ώρα τα κέρδη των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνονται.
«Οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους φουσκωμένους λογαριασμούς με νέες υπέρογκες αυξήσεις. Ταυτόχρονα η Ελλάδα μπήκε στον Αύγουστο ως η ακριβότερη χώρα στη μέση χονδρεμπορική τιμή ενέργειας σε επίπεδο Ε.Ε.
 Την ίδια ώρα διαβάζουν ανακοίνωση της ΔΕΗ για εκτόξευση των καθαρών κερδών της εταιρείας κατά 171% το πρώτο 6μηνο του 2024. Οσο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις γονατίζουν από την αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, τα golden boys βλέπουν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται», εκτιμά η ανακοίνωση του κόμματος.
K.Δ. / ΕφΣυν