ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Πορτοσάλτε για ΣΥΡΙΖΑ: «Για ντιβάνι είστε όλοι» (συμπλέγματα και απειλές για μηνύσεις)


Σε ειρωνείες και επικριτικά σχόλια κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να απειλεί μάλιστα με μήνυση τον Χρήστο Γιαννούλη όταν απάντησε στο κρεσέντο του τηλεσχολιαστή.
«Τέτοια γλυκύτης, τέτοια συντροφικότητα, τέτοια αριστερή αδερφοσύνη. Έχουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, είναι οι καλύτεροι άνθρωποι της κοινωνίας» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.
Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε τόνισε: «Όποιος καταφεύγει στην ειρωνεία σημαίνει ότι έχει μία πολύ μεγάλη συμπλεγματική αντιμετώπιση».
Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανώς ενοχλημένος είπε: «Ευχαριστώ ψυχολόγε κύριε Γιαννούλη. Φαίνεται ότι ειδικεύστε στο κόμμα σας. Χρειάζεστε όλοι. Για ντιβάνι είστε όλοι».
«Θα επιμείνω στη δωρεάν αντιμετώπιση του προβλήματός σας» ανέφερε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να απειλεί με μηνύσεις: «Την άλλη φορά που θα κάνετε σχόλιο επί προσωπικού, φάγατε τη μήνυση».
«Να έχετε δικηγόρο τον κύριο Φλωρίδη» ήταν η συμβουλή του Χρήστου Γιαννούλη...