ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Βοθροτρόλ..


Ο Στέφανος Κασσελάκης, παντρεμένος στις ΗΠΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ από τον περασμένο Οκτώβριο, θέλει να τελέσει και έναν δεύτερο γάμο στην Ελλάδα με πολυήμερο γλέντι, και μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Δεν θα τον έλεγες παραδοσιακό, αλλά υβριδικό καθώς θα έχει πολλή Κρήτη, πολλή Αμερική, πολύ ελληνικό χρώμα και πολύ «εκλεκτούς καλεσμένους» όπως έχει γραφτεί.

■ Καλώς κάνει τον ελληνικό γάμο με τον σύντροφό του; Καλώς! Είναι δικαίωμά του, αναφαίρετο –και για πολύ κόσμο κεκτημένο με συνεισφορά τού αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα αυτό το κεκτημένο το προβάλλει, το φωνάζει, το επιδεικνύει σαν αρωγή προς τους καταπιεσμένους πολλών χρόνων από την ανισότητα.

■ Θα μπορούσε να αποφύγει τις υπερβολές και τους εντυπωσιασμούς μένοντας σε μια διακριτική τυπική ένωση του δεσμού και στην Ελλάδα; Θα μπορούσε! Και θα ήταν, ίσως, καλύτερο για το κόμμα και για εκείνο το κομμάτι της πολιτικής που ξεπέρασε τις αγκυλώσεις και ψήφισε, μέσα σε κοινωνική αντάρα, τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Γιατί η απλότητα έχει ομορφιά και αγάπη, ο θόρυβος δίνει λαβή στην κακεντρέχεια.

Η οποία κακεντρέχεια έφτασε στη διαδικτυακή χυδαιότητα στην περίπτωση των Κασσελάκη-Τάιλερ. Στον βάλτο των σόσιαλ έπεσαν πάλι τεράστιες ποσότητες βοθρολυμάτων από τα βοθροτρόλ που κρύβουν τη δειλία και τη φτήνια τους πίσω από την ανωνυμία, ρυπαίνοντας διαδικτυακό σύμπαν.

- από το harddog