ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Η ΕΡΑ Σπορ «έκλεισε τα φώτα»...


Πλήρης απαξίωση του παλαιότερου αθλητικού ραδιοφώνου

Στο Άμστερνταμ έγινε ένα σπάνιας αγωνιστικής έντασης παιχνίδι, το 90λεπτο τελείωσε με το 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ, ακολούθησε η ημίωρη παράταση που δεν έφερε αλλαγή του σκορ, κατόπιν ήρθε η αγωνία με τα 34 πέναλτι που εκτελέστηκαν (νικητής ο Άγιαξ), η ΕΡΑ Σπορ είχε μια πολύ καλή μετάδοση και μετά…Μετά «έκλεισε τα φώτα» και πήγε για ύπνο! Η ημέρα ήταν γεμάτη ποδοσφαιρικά γεγονότα, είχε προηγηθεί, πέρα από το Άγιαξ-Παναθηναϊκός ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από την απίθανη αρμενική Νόα, όλη η Ευρώπη έπαιζε μπάλα, αλλά η αποδεκατισμένη ΕΡΑ Σπορ έβαλε μετά το παιχνίδι του Άμστερνταμ δημοτικά τραγούδια. Και αντί να ακούμε ειδήσεις, σχόλια, αναλύσεις για ό,τι είχε προηγηθεί, ακούγαμε το «Σαν τα νέφη του βοριά είναι η δική μου η καρδιά».
Η πλήρης απαξίωση του παλαιότερου αθλητικού ραδιοφώνου που συνεχώς συρρικνώνεται και του οποίου η συνέχιση ενός ευπρεπούς προγράμματος οφείλεται στον επαγγελματισμό και στο φιλότιμο όσων έχουν απομείνει.