ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Έτσι εξηγείται γιατί “διαπρέπει” το επιτελικό κράτος - ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη


Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εμφάνιση της υφυπουργού Μετανάστευσης Σοφίας Βούλτεψη  στον ΣΚΑΪ, που για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη φωτιά που έφτασε μέχρι τον οικιστικό ιστό της πρωτεύουσας έκανε μέχρι και τους ειδικούς να σκίσουν τα πτυχία τους.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθυμίζει ότι η κ. Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως «ταξιδιωτικός πράκτορας», δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί.
«Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για “μεγαπυρκαγιά” από αυτές που “έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη”. Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι “εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως”».
«Έτσι εξηγείται γιατί “διαπρέπει” το επιτελικό κράτος – ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
"Σκίστε τα πτυχία και πετάξτε τις εγκυκλοπαίδειες. Έχουμε υφυπουργό Μετανάστευσης που έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα...
Η κα. Σοφία Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως «ταξιδιωτικός πράκτορας», δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί.
Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για «μεγαπυρκαγιά» από αυτές που «έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη».
Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι «εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως".
Έτσι εξηγείται γιατί «διαπρέπει» το επιτελικό κράτος – ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη.
ΥΓ: Αν πάντως η πρόθεση της ΝΔ είναι να εκνευρίσει περισσότερο τους πολίτες, η επιλογή της κας. Βούλτεψη είναι ιδανική..."

 Το κλάμπινγκ του Οικονόμου και η μικρομέγαλη κοροϊδία της Βούλτεψη

Την ανάλγητη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην καταστροφική φωτιά στη βορειοανατολική Αττική, που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια, επιχειρήσεις, ενώ άφησε πίσω της μία εργαζόμενη νεκρή, αναδεικνύει για άλλη μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο ένας υφυπουργός κάνει κλάμπινγκ την ώρα της πυρκαγιάς. Η άλλη υφυπουργός σκαρφίζεται mega και micro-mega πυρκαγιές για να κοροϊδέψει τον κόσμο» παρατηρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
«Θα ήταν αυτονόητη η αποπομπή τους - στο όνομα κάθε πολίτη που ζητάει στοιχειώδη αξιοπρέπεια -, αλλά εδώ ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμπει τον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια, θα αποπέμψει αυτούς;» το ερώτημα που θέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Στέφανος Κασσελάκης με την αιχμηρή ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου όταν η πύρινη λαίλαπα ήταν σε πλήρη εξέλιξη ο υφυπουργός Υποδομών Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής της Ανατολικής Αττικής διασκέδαζε αμέριμνα σε κλαμπ στη Ρόδο. 
Ταυτόχρονα, αναφέρεται στη σημερινή προκλητική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ της υφυυπουργού Μετανάστευσης Σοφίας Βούλτεψη, που για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη φωτιά που έφτασε μέχρι τον οικιστικό ιστό της πρωτεύουσας ανέλαβε να κάνει το μαύρο άσπρο, ενώ έκανε μέχρι και τους ειδικούς να σκίσουν τα πτυχία τους, κάνοντας την πυρομετεωρολόγο.