ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Η Λινού κινείται νομικά κατά Πολάκη


«Δεν παραιτούμαι» διαμηνύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προαναγγέλλει νομικές κινήσεις

Στην αντεπίθεση περνάει η Αθηνά Λινού η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης εντός ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την εμπλοκή της στην υπόθεση που έφερε διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του κόμματος.
Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το in.gr η βουλεύτρια ξεκαθαρίζει ότι δεν παραιτείται ούτε παραδίδει την έδρα της, για να προσθέσει πως θα κάνει μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη, ενώ θα κινηθεί νομικά και κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ
Για το ζήτημα του Ινστιτούτου Prolepsis επαναλαμβάνει πως όλα τα προγράμματα του ινστιτούτου ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς.
Επισημαίνει ότι για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.
«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό», τονίζει στο in.gr η κ. Λινού.

Η έρευνα του ΣΥΡΙΖΑ και η οργή Πολάκη

Σημειώνεται ότι η Κουμουνδούρου δηλώνει πως είναι υπό έρευνα τα δημοσιεύματα για την Αθηνά Λινού, ενώ και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε χθες « ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία».
Είναι γνωστό εδώ και πολλές εβδομάδες ότι η πλευρά Πολάκη «χρεώνει» στην Αθηνά Λινού την ιστορία με τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θέμα που έχει προκαλέσει συνθήκες σύγκρουσης στο εσωτερικό του κόμματος, οι οποίες κορυφώθηκαν χθες με τον Παύλο Πολάκη να θέτει θέμα ηγεσίας.