ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος


Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 60 του χρόνια και έπειτα από πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία. Ο Γιώργος Βαρίνος γεννήθηκε στον Πειραιά και ξεκίνησε από νωρίς να εργάζεται στο χώρο του Περιοδικού και Ειδικού Τύπου ως φωτογράφος και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί στα περιοδικά 4 Τροχοί (1982-1986), Car & Driver (1989-1993), Auto Motor und Sport (1993-1994), Auto Τρίτη (1993-1995), One Passion (2007-2009, 2018Gazzetta.gr (2014-2021). Υπήρξε Διευθυντής του site Autopress.gr και εκδότης του πολυτελούς περιοδικού BESTEVER QUARTERLY.
Επίσης δημιούργησε το ψηφιακό περιοδικό «inMotion by gazzetta» και υπήρξε εκδότης πρωτοποριακών εντύπων, μεταξύ των οποίων του «Bestever» και του «Luxury Boats and SUVs», αλλά και του ψηφιακού καταλόγου «Greek Export Almanac».

Ο Γιώργος Βαρίνος λάτρευε τα μηχανοκίνητα αθλήματα και συμμετείχε έως πρόσφατα και ο ίδιος με επιτυχία σε αγώνες καρτ, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο της αυτοκίνησης, λόγω του χιούμορ, της ευστροφίας του και της ειλικρίνειάς του.
Ήταν αγαπητός και άξιος συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συναδέλφους του.
Η σορός του Γιώργου Βαρίνου θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η αποτέφρωσή του σε στενό οικογενειακό κύκλο