ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Απίστευτο ξύλο στο Ουρουγουάη - Κολομβία: Νούνιες και Αραούχο πλακώθηκαν με οπαδούς (video)


Σε «ρινγκ» μετατράπηκαν ο αγωνιστικός χώρος και οι εξέδρες μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Ουρουγουάης και Κολομβίας για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Στη λήξη του ματς, οι Κολομβιανοί πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό, αλλά γρήγορα το γήπεδο μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης» τους παίκτες της Ουρουγουάης να πλακώνονται με οπαδούς σώμα με σώμα.
Ο σταρ των Ουρουγουανών Ντάργουιν Νούνιες, ο Ρόναλντ Αραούχο και πολλά μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας ήταν πρωταγωνιστές στις βίαιες συμπλοκές. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν οι Ουρουγουανοί αποχωρούσαν από το γήπεδο και δέχτηκαν μπουκάλια από τους οπαδούς της Κολομβίας. Εξοργισμένοι οι παίκτες πήδηξαν στην εξέδρα και άρχισαν να «παίζουν» μπουνιές με τους Κολομβιανούς φιλάθλους.
Λίγη ώρα αργότερα και με την παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου τα επεισόδια σταμάτησαν και οι Ουρουγουανοί αποχώρησαν για τα αποδυτήριά τους.