ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ετοιμάζει ένα ακόμα ασύμβατο δίδυμο ο Real;


Έχει παρελθόν ο Real fm στον συνδυασμό παραγωγών στην ίδια εκπομπή που δεν είναι «συμβατοί». Παλαιότερα προσπάθησε να συνδυάσει τον Στάθη Σταυρόπουλο με τον Αργύρη Ντινόπουλο σε βραδινή εκπομπή αλλά η διακοπή τής συνεργασίας ήρθε γρήγορα. Αργότερα επιχείρησε να «δέσει» τον Νίκο Μπογιόπουλο με τον Μπάμπη Παπαναγιώτου αλλά και αυτό το δίδυμο είχε μικρή διάρκεια. Δεν ήταν επίσης γόνιμη η προσθήκη του Γιάννη Μιχελάκη στην επιτυχημένη δυάδα των Γιώργου Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη καθώς σε πολύ λίγο καιρό ο δεύτερος ζήτησε να αποχωρήσει και επέστρεψε στη νυχτερινή ζώνη όπου παλαιότερα λειτούργησε τα Σαββατοκύριακα με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από το κοινό.

Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου ετοιμάζει ένα ακόμα δίδυμο που μπορεί να αποδειχτεί ασύμβατο σε εκπομπή της πρωινής ζώνης. Και επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι «αρμοδίως», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά σε εκπομπή της Παρασκευής με πολλούς υπαινιγμούς από τον Γιώργο Χουδαλάκη, να μείνουμε μόνο σε κάτι που φαίνεται σίγουρο: ότι χωρίζει (όχι με δική του ευθύνη φυσικά) το δίδυμο των Χουδαλάκη-Καλαμαράκη που κάλυπτε το πρωινό δίωρο 8-10.

Μια παλιά διαμάχη στον αέρα: «Κάνε διάλειμμα μην πάθω εγκεφαλικό»

Και αφού αναφερθήκαμε στην αποτυχημένη συνεργασία Σταυρόπουλου-Ντινόπουλου, πριν από περίπου εννέα χρόνια, θυμηθήκαμε ότι στο μικρό διάστημα που συμπαρουσίασαν, υπήρξαν έντονοι και εκτός ορίων καυγάδες στον ραδιοφωνικό αέρα. Ιδού ένας διάλογός τους όπως τον είχαμε τότε καταγράψει και δημοσιεύσει στο μπλογκ :
  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εσύ ήσουν υπουργός της Δεξιάς.
  • ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Και εσύ δημοσιογράφος της Αριστεράς που κάνει τον πολιτικό.
  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τόσα χρόνια έλεγες ψέματα ως υπουργός, έρχεσαι τώρα να τα πεις και από το στούντιο του Real;
  • ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Είσαι αριστερός δημοσιογράφος επαγγελματίας.
  • ΣΤΑΘΗΣ (στον ηχολήπτη): Κάνε διάλειμμα χρυσέ μου μην πάθω κάνα εγκεφαλικό.
  • ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα πάθεις, θα συνηθίσεις (ή «θα μάθεις», δεν θυμόμαστε ακριβώς).
Σε τέτοιο διάλογο είναι απίθανο να φτάσει το δίδυμο της ερχόμενης περιόδου που αναφέρουν ανεπισήμως οι πληροφορίες, αλλά αν υπάρξει αυτή η συμπαρουσίαση είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. «Ο χρόνος θα δείξει», όπως είπε ο Γιώργος Χουδαλάκης την Παρασκευή.

- από το Harddog