Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Προς το Open «κοιτάζει» η (τέως) διευθύνουσα του ΣΚΑΪ


«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».
Τα παραπάνω αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη. 
Πάντως τα τελευταία δύο χρόνια τα νούμερα, τόσο στον τηλεοπτικό όσο και στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ, είναι απογοητευτικά. Το πιο σημαντικό ακόμη και από τα νούμερα και αυτό χρεώνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην Εύη Κουτσαυτάκη, είναι ότι με τις επιλογές που έκανε το μόνο που κατάφερε είναι ν’ αλλάξει τη φυσιογνωμία του ομίλου. Εκεί που έβλεπε ο κόσμος τους «Φακέλους» του Παπαχελά και τις έρευνες του Τέλογλου, αναγκάστηκε να μη βλέπει τις σαπουνόπερες και τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι του Ατζούν.
Οπως διέρρευσε στο διαδίκτυο από το πρωί της Τετάρτης η Εύη Κουτσαυτάκη αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ, μετά από μία πολυετή συνεργασία. Συγκεκριμένα, ο κύκλος της διευθύνουσας συμβούλου του σταθμού έκλεισε μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Φαλήρου. Οπως ακούγεται η Εύη Κουτσαυτάκη οδεύει προς τον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Η μητρική εταιρεία του ομίλου ΣΚΑΪ, η «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.», καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση, που θα γίνει στις 30 Ιουλίου, τους μετόχους της  με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η μέχρι πρότινος σύνθεσή του είχε εκλεγεί μόλις πέρσι τον Μάρτιο, με πρόεδρο τον Γιάννη Αλαφούζο, αντιπρόεδρο τον Γιάννη Σπανολιό και διευθύνουσα σύμβουλο την Εύη Κουτσαυτάκη.