ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Διώχνουν κόσμο από το ραδιόφωνo «105.5 Στο Κόκκινο»


Τους καλούν και τους προτείνουν εθελούσιες...

Μετά την εφημερίδα «Αυγή» η αναταραχή περνά και στο άλλο ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τον  ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο». Τη Δευτέρα είχαμε τις πρώτες ανακοινώσεις και σήμερα έχουν συνέλευση οι εργαζόμενοι.
Σε τέσσερις δημοσιογράφους προτάθηκε να αποχωρήσουν τον Αύγουστο με εθελούσια έξοδο, με άλλα λόγια τους απολύουν βαπτίζοντας το κρέας... ψάρι. Και αυτό διότι, όπως αναφέρει το e-tetradio, ένα πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου δεν γίνεται ονομαστικά, αλλά γενικά. Σημειώνεται ότι με εθελούσια έξοδο ένας εργαζόμενος δεν χάνει το ταμείο ανεργίας.
Το σχέδιο της διοίκησης, αν υπάρχει κάποιο σχέδιο τέλος πάντων, είναι να μην έχει ο σταθμός απογευματινό-βραδινό πρόγραμμα. Από τις 26 Αυγούστου που αρχίζει η σεζόν το ραδιόφωνο να παίζει μόνο μουσική από τις 3 το μεσημέρι και μετά. Να έχει μόνο μουσικές εκπομπές θα εννοούν γιατί ενημερωτικό ραδιόφωνο να παίζει playlist δεν νοείται.
Οπως σχολιάζει το e-tetradio, το πράγμα δεν θα σταματήσει εδώ, μάλλον είναι η αρχή εξελίξεων.
Αν και οι περισσότεροι επιμένουν ότι η άδεια του «105.5 Στο Κόκκινο» δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, κάποιοι δικηγόροι το ερμηνεύουν διαφορετικά και λένε ότι μπορεί να πουληθεί μία χαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης το πρότεινε κάποια στιγμή σε έναν, να του δώσει το σταθμό. Αλλά εκείνος δεν το συζήτησε καν.