ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Πόσο «in» είναι το in.gr;


Η καμπάνια, ο εκportaliσμός και η στροφή στα σπορ

Σε ένα υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει την πλατφόρμα με τα χαρακτηριστικά ενός portal προσανατολίζεται η διοίκηση του in.gr στη μετά το πρόσφατο redesign εποχή του η οποία θα κορυφωθεί με μια δυνατή καμπάνια σε όλα τα Μέσα της alter ego media αλλά και σε άλλα φίλια media και outdoor.
Η διαδικτυακή πύλη που ίδρυσε τον Νοέμβριο του 1999 ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης ανήκει από το 2017 στην Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. συμφερόντων Β. Μαρινάκη και φιλοδοξεί να προσελκύσει μεγαλύτερο μερίδιο επισκεπτών που θα έρχονται στο portal εκτός από ενημέρωση και για την ψυχαγωγία ή άλλες δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου (insports, ingames, inScience).
Το project «τρέχει» ο Διαχειριστής – Διευθυντής του in.gr Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος υπό το άγρυπνο βλέμμα του Νόμιμου Εκπροσώπου Γ. Βρέντζου. Μια ιδέα από τη νέα στροφή που παίρνει το site είναι η δυνατότητα που θα δίνει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε ειδική ενότητα, στο UCL Magazine στο πλαίσιο της σύμβασης του Mega για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.
- από το mononews