ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν…


Αν ένας επισκέπτης προσγειωνόταν ξαφνικά στον πλανήτη «ΣΥΡΙΖΑ» και παρατηρούσε πλάι πλάι τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη, μάλλον δεν θα χρειαζόταν πάνω από 1-2 λεπτά για να αντιληφθεί τις προφανείς διαφορές τους. Με μοναδικές ομοιότητες την κοινή καταγωγή τους και την κατάληξη των επωνύμων τους.
Κι όμως. Η μη ονομαστική, χλιαρή, για τα ήθη της Αριστεράς, αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του βουλευτή Χανίων έναντι της γραμματέως της Ν.Δ., Μαρίας Συρεγγέλα, προβλημάτισε πολλούς. Για ορισμένους βέβαια ακόμη και αυτή η αποδοκιμασία ήταν βήμα μπροστά σε σχέση με το απυρόβλητο άλλων εποχών, εν τούτοις κάποιοι είδαν άλλη μία χαμένη ευκαιρία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Οταν θέτεις στην προμετωπίδα της δημόσιας παρουσίας σου την καταγγελία της macho συμπεριφοράς και νοοτροπίας, το πώς μπορείς να συνυπάρχεις με τον... «αψύ Σφακιανό» είναι ένα ερώτημα που τίθεται προς την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.