Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Επεισόδιο Κασελλάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην οικονομικό διευθυντή


Έντονο διάλογο είχε ο πρόεδρος του κόμματος με τον πρώην οικονομικό διευθυντή, Θύμιο Γεωργόπουλο, καθώς συνεχίζεται η συζήτηση στο πλαίσιο της Κεντρικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση των τελευταίων ετών στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ο Θύμιος Γεωργόπουλος συνομιλούσε με δημοσιογράφους εκτός αιθούσης, πέρασε από μπροστά του ο Στέφανος Κασσελάκης και του είπε «γιατί τα λες αυτά στους δημοσιογράφους; Τα λέμε στα όργανα, παραβιάζεις το καταστατικό».
Από την πλευρά του ο τέως οικονομικός διευθυντής αντέτεινε πως έκανε μια αναφορά στα όσα είχε ήδη πει στην Kεντρική Eπιτροπή.
Λίγη ώρα νωρίτερα ο Θ. Γεωργόπουλος απαντούσε από το βήμα της ΚΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, σχολίασε πως όχι μόνο απολύθηκε με απόφαση Κασσελάκη, αλλά βρέθηκε και αντιμέτωπος με ποινικούς όρους έπειτα από τις αναφορές σε μαύρα ταμεία και ύποπτες συναλλαγές.
Μάλιστα, φέρεται να άσκησε κριτική για τη σκοπιμότητα πίσω από την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για να υπογραμμίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε με καθαρά χέρια τα οικονομικά του την εποχή του Αλέξη Τσίπρα.
- από efsyn.gr