ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Σκληρός πυρήνας...


Παλιοί φίλοι. Ζευγάρι. Τους επισκέφθηκε μετά από χρόνια. Τα νέα, τα παλιά, τα γνωστά και τα άγνωστα έπεσαν πάνω στο τραπεζάκι του καφέ. Η κουβέντα πέρασε και στα πολιτικά που δεν ήταν ποτέ η «βασική ύλη» τους στις συζητήσεις. Αλλά αυτή τη φορά ήταν. Η παλιά ηπιότητα και μετριοπάθεια είχαν δώσει χώρο στον οξύ λόγο. Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πάντα, αλλά αυτή τη φορά περισσότερο.
-ΣΥΡΙΖΑ και με Κασσελάκη; η ερώτηση
-ΣΥΡΙΖΑ πιο δυνατά τώρα...
-Κασσελακικοί;
-Μέχρι τη στιγμή που διέγραψε τον Πολάκη ναι... Τους πονάει γιατί τους τα λέει στη μούρη. Τώρα το σκεφτόμαστε για Κασσελάκη, μαςστενοχώρησε. Και μετά ήρθε η Λινού να βάλει τα κλάματα. Παραμύθι.
-Και o Τσίπρας τι κάνει;
Στις εκλογές τις εσωκομματικές, είπαν, την πρώτη Κυριακή έγραψαν στο ψηφοδέλτιο «ΤΣΙΠΡΑΣ». Και οι δύο. Τη δεύτερη σταύρωσαν τον Κασσελάκη. Και οι δύο. Τώρα θυμώνουν με τη διαγραφή Πολάκη και νιώθουν προδομένοι. Και οι δύο.
Οι παλιοί οι φίλοι, οι ήπιοι, τώρα είναι στα κάγκελα. Κασσελακικοί, αλλά πιο πολύ πολακικοί. Σκληρός πυρήνας οπαδών ενός κόμματος που φυλλοροεί και αλλάζει. Αγνώριστο! Όπως και οι παλιοί φίλοι της μικρής ιστορίας. Αληθινή από την πρώτη ως την τελευταία λέξη. Αληθινός και ο φόβος ότι αυτό το κόμμα κινδυνεύει να μείνει μόνο «σκληρός πυρήνας», χωρίς περίβλημα. Πώς τα κατάφεραν;

- από το Harddog