ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Έλενα Ακρίτα: Δεν πάει ο Μητσοτάκης, στέλνει Βορίδη να υπερασπιστεί την Μαρέβα


Τον Μάκη Βορίδη θα στείλει στη θέση του ως μάρτυρα για να υποστηρίξει την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενας Ακρίτα.
Η Έλενα Ακρίτα έχει δεχθεί μήνυση για «συκοφαντική ανάρτηση» εναντίον της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Τότε μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει στο Facebook: «Και εγώ θα πάω θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ».



Όμως, όπως φαίνεται τελικά μάρτυρας θα πάει ο υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Η Έλενα Ακρίτα για την «αλλαγή αυτή» σχολίασε δηκτικά «ο κ. Πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι θα έρθει μάρτυρας εναντίον μου στη δίκη με τη σύζυγό του. Αντ’ αυτού έβαλε τον Μάκη Βορίδη».
Και διερωτάται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «γιατί άραγε;»


Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τότε είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της, δίνοντας ραντεβού με την κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στα δικαστήρια.
«Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει» είχε αναφέρει η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης, αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.