ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μωραΐτης - Καρανίκας κατά Καρτερού: Το «πραξικόπημα» στον ΣΥΡΙΖΑ έχει την υπογραφή ή ανοχή του Τσίπρα


Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καρανίκας και διάφορα τρολ-υποστηρικτές του Κασσελάκη πήραν ξεκάθαρη θέση κατά του αρθρογράφου Θανάση Καρτερού, εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καρτερός με ανάρτησή του στο fb καλoύσε τα στελέχη του κόμματος να ξεσηκωθούν κατά του Στέφανου Κασσελάκη (δείτε ΕΔΩ). 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης «όταν μιλάει ο Καρτερός (που του έχω μεγάλο σεβασμό), μιλάει και ο Τσίπρας μαζί. Άρα, για 2η φορά μετά το Συνέδριο, το «πραξικόπημα» έχει την υπογραφή ή ανοχή του».
«Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρόεδρος κόμματος συμπεριφέρεται έτσι στον νυν. Βαθιά απογοήτευση» καταλήγει στην ανάρτησή του.
Πιο αναλυτική ήταν η απάντηση του Νίκου Καρανίκα ο οποίος χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «νομενκλατουρα», «ιερές αγελάδες» και «αναχρονιστικά τοτέμ» για τον Θανάση Καρτερό τον οποίο «φωτογραφίζει» αλλά δεν κατονομάζει στην ανάρτησή του στο Facebook.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα στελέχη, τα μέλη και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν «απογαλακτιστεί (σ.σ. από τον Αλέξη Τσίπρα) την ημέρα του συνεδρίου όπου ο Τσιπρας πρότεινε επανεκλογή προέδρου και τα μέλη του γύρισαν την πλάτη και στήριξαν την ανασυγκρότηση του κόμματος με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη».



Όλη η ανάρτηση Καρανίκα για Καρτερό:
"Απογαλακτισμός
Δεν ξέρω αν τα στελέχη , η νομενκλατούρα και η ΚΟ πρέπει να απογαλακτιστεί από τον Τσιπρα, αλλά τα απλά μέλη και ο κόσμος του Συριζα ΠΣ έχει απογαλακτιστεί την ημέρα του συνεδρίου όπου ο Τσιπρας πρότεινε επανεκλογή προέδρου και τα μέλη του γύρισαν την πλάτη και στήριξαν την ανασυγκρότηση του κόμματος με πρόεδρο το Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis
Τα μέλη του Συριζα ΠΣ είναι το μέλλον του Συριζα ΠΣ και οχι η νομενκλατουρα, οι ιερές αγελάδες, τα αναχρονιστικά τοτέμ, η αυτοαναφορικότητα, η παρελθοντολογία που Καρτεράει το κόμμα της συναισθηματικής γαλήνης και της ασφάλειας του 3%.
Αυτή η στελεχική γενιά και αυτή η άποψη της ασφαλειας του παρελθόντος & του αναχρονισμού έκανε την Αυγή εφημερίδα των ανίκανων διευθυντών των 480 αναγνωστών που Καρτερούν την αυγή ενός αλλου κόσμου μέσα από το γραφειο τους και την Αριστερά στο 3%".


Από τη νέα σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα τρολ με την «Πεν Νταλαούρα» να χρησιμοποιεί μια εικόνα από τους οπαδούς του Τραμπ κατά την εισβολή τους στο Καπιτώλιο για να αναφερθεί στη στάση Καρτερού και στη συνέχεια να αναδημοσιεύει ένα κολάζ με το πρόσωπο του αρθρογράφου από δήθεν επεισόδιο της σειράς «οικογενειακές ιστορίες».