ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Η δημόσια συγγνώμη Χατζηνικολάου στην Έλενα Ακρίτα


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε το enikos.gr του Νίκου Χατζηνικολάου για την μονταζιέρα σε βάρος της Έλενας Ακρίτα, που κατηγορήθηκε για τοξικές επιθέσεις σε βάρος της μητέρας της Ελεονώρας Μελέτη. 
«Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στις 19/7 στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας και αφορούσαν στην Έλενα Ακρίτα και την Ελεονώρα Μελέτη οφείλονται σε λάθος. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν αναφέρθηκε σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα, η οποία ουδεμία ανάρτηση είχε κάνει σχετικά με την μητέρα της πρώτης. Η αναφορά μας στο όνομα της κυρίας Ακρίτα έγινε εκ παραδρομής» αναφέρει το enikos.gr και προσθέτει:
«Για τον παραπάνω λόγο έχουμε αποσύρει το δημοσίευμα και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε το παρόν, εκφράζοντας παράλληλα την ειλικρινή μας συγγνώμη στην κ. Ακρίτα. Οφείλουμε να το κάνουμε, πιστοί στη δημοσιογραφική δεοντολογία και με απόλυτη αρχή μας να αποκαθίσταται η αλήθεια όταν έχουμε κάνει λάθος».
Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολίασε, επισυνάπτοντας την συγγνώμη και την απόσυρση του δημοσιεύματος του enikos.gr: 
«Η δημόσια συγγνώμη του enikos.gr και του Νίκου Χατζηνικολάου στο προσωπό μου για την υπόθεση με την Ε. Μελέτη. Τον φόβο μου να έχουν».