ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Με αποκαλύψεις απειλεί ο Πολάκης - Τον αγαπώ, δηλώνει ο Κασσελάκης


Με νέα «φορτισμένη» συναισθηματικά και «επιθετική» ανάρτηση στο facebook επανήλθε ο Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον οποίο, ξεκαθαρίζει ότι δεν τον χαρίζει «σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν!», επιμένοντας στο «στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα» από τη Λινού που «έδωσε πάσα εκτός και εντός για ένα ανύπαρκτο μπούλινγκ». Μάλιστα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χανίων υπόσχεται ότι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα κάνει «αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν εκτυλίχθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία, όπου ο βουλευτής μίλησε άσχημα σε συνεργάτη του υπουργού Υγείας, που, σύμφωνα με τον ίδιο, τον «ειρωνευόταν όταν μιλούσε», ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν σε σύσκεψη και ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του. Στη συνέχεια, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αθηνά Λινού και ζήτησε να δει το βίντεο από το συμβάν και αμέσως μετά μίλησε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, με τον οποίο συμφώνησαν στην αποπομπή του αψύ Κρητικού.

Ο βουλευτής πάντως, που υπέστη επίσης περικοπή μισού μισθού και μομφή, με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, εμμένει στην αρχική του στάση, δηλώνοντας ότι θα το ξαναέκανε και αφήνοντας να εννοηθεί ότι το περιστατικό που συνέβη ήταν προσχεδιασμένο.

Η σημερινή αφορμή πάντως, ήταν η τρίτη και φαρμακερή για τον Παύλο Πολάκη. Είχε προηγηθεί η αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, παρά το ζήτημα κομματικής πειθαρχίας που είχε θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και το πρόσφατο συμβάν με τη λεκτική επίθεση στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Κασσελάκης: «Είναι έντιμος κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά»

«Ο Παύλος ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν κι όρια», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης τη διαγραφή Πολάκη στη δευτερολογία του κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ, πλέκοντας το εγκώμιο ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του, κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το πρώτο διάστημα της θητείας του ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Στενοχωρήθηκα ως άνθρωπος. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ. Είναι έντιμος κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Όπου πήγαινα στα νοσοκομεία της χώρας μου έλεγαν τα καλύτερα για το έργο του. Στη Βουλή, ωστόσο, οφείλουμε να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας πάντως ότι η Ν.Δ. έχει προσβάλει τον χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις.