ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

«Μου πέταγαν τις εφημερίδες και μου έλεγαν διάβασε να ξεστραβωθείς»


Η αθλητικογράφος και πρώην μπασκετμπολίστρια Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για την καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της δημοσιογραφικής της καριέρας. Η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στο Alex’s Stories αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η καριέρα της, ενώ μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη που είναι το μπάσκετ. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό και την κόντρα με τον Ολυμπιακό.
Επισήμανε ότι ο χώρος της δημοσιογραφίας είναι ανδροκρατούμενος και αναφέρθηκε στις προκαταλήψεις και τις δυσκολίες των γυναικών στον συγκεκριμένο χώρο και το μπούλινγκ που υφίστανται. 
«Μου πετάγαν τις εφημερίδες και μου λέγανε "διάβασε να ξεστραβωθείς". Προσπαθούσαν να με πείσουν να παρατήσω τις σπουδές. Υπήρξαν άπειρα σχόλια σεξιστικού περιεχομένου και υπήρξαν άσχημες στιγμές που σκέφτηκα να τα παρατήσω» είπε η Βράχαλη.
Τέλος, μοιράστηκε τη χαρά της για τον ρόλο της ως μητέρα, ενώ δεν έκρυψε και την πίστη της για τα νέα παιδιά στις δημοσιογραφικές σχολές. 
Δείτε το βίντεο: