ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

«Χαοτικός» ο πρωινός καφές στο Μαξίμου


H αναδιάρθρωση του επικοινωνιακού επιτελείου με την ανάθεση νέων αρμοδιοτήτων στους Χρήστο Ζωγράφο και Γιώργο Ευθυμίου, υπό τη διεύθυνση του Πάνου Αμυρά (τέως διευθυντή του Ελ. Τύπου) ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού, έχει αλλάξει σε κάποιον βαθμό τους συσχετισμούς και τη δραστηριότητα σε σχέση με την περίοδο του Δημήτρη Τσιόδρα.
Εμπειροι παρατηρητές επιμένουν ότι η σημερινή λειτουργία του πρωθυπουργικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου δεν προσομοιάζει σε τίποτα με τις αντίστοιχες προηγούμενων κυβερνήσεων, είτε πρόκειται για τις περιόδους του Ανδρέα Παπανδρέου είτε του Κώστα Σημίτη, είτε ακόμα και της πρώτης περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Κατά τις ίδιες πηγές και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από άλλες, η συνθήκη αυτή αντικατοπτρίζεται ακόμα και στον λεγόμενο πρωινό καφέ. Η σύνθεση του επιτελείου που μετέχει σε αυτόν είναι ιδιαίτερα πολυπληθής και κατά πληροφορίες, ακόμα και όταν συζητούνται εξαιρετικά σημαντικά και σύνθετα θέματα, η δυνατότητα εποικοδομητικών σχολίων, παρεμβάσεων και προτάσεων είναι εξαιρετικά δυσχερής.
- απόσπασμα από κείμενο του Α. Κωβαίου στο Βήμα (ΕΔΩ)