ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Δεν ξεχνάμε ποιοι φώναζαν «Ντράγκι κλείσε τις τράπεζες»


Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για την Attica Bank. Η μεν κυβέρνηση στήνει άλλο ένα ιδιωτικό τραπεζικό παραμάγαζο, ο δε Κασσελάκης κάνει κριτική από τη μεριά του δήθεν τεχνοκράτη, ουσιαστικά λέγοντας ότι θα έκανε το ίδιο, αλλά καλύτερα. Και οι δύο πετούν κορώνες περί "ανταγωνισμού στον τραπεζικό κλαδο και προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος", χωρίς φυσικά κανείς τους να μιλά για το αυτονόητο: τη θέσπιση ενός δημόσιου τραπεζικού φορέα που δεν θα χαρατσώνει τους συναλλασσόμενους, δεν θα χαρίζει τα σπίτια των δανειστών στα κοράκια να τα πλειστηριάσουν και δεν θα αποκλείει από τον δανεισμό τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και πολίτες.
Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Μέσα σε αυτό το -διαχειριστικό της δυστοπίας- γαϊτανάκι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο απερίγραπτος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, και ο άλλοτε αρχηγός της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Μ. Βορίδης, χρησιμοποίησαν το χαρτί «κόστος Βαρουφάκη» στη ρητορική τους. Οι ίδιοι δηλαδή που το 2015 εκλιπαρούσαν τον Ντράγκι να μας κλείσει τις τράπεζες, ώστε να συνεχίσει το φαγοπότι των τραπεζιτών, όπως και έγινε, σήμερα επικαλούνται το τότε έγκλημά τους, για να γιγαντωθεί το φαγοπότι των τραπεζιτών.
Το ΜέΡΑ25 είμαστε εδώ επειδή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!»