ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Τριάντα χρόνια στις κονσόλες του ΣΚΑΪ


Πέθανε ο ηχολήπτης Σταύρος Ντελέκος


Πέθανε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) ο ηχολήπτης του ΣΚΑΪ 100,3 Σταύρος Ντελέκος. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο σταθμός τον οποίο ο Σταύρος Ντελέκος υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια. Ήταν από τους πρώτους εργαζόμενους κατά την ίδρυση και λειτουργία του. Αγαπητός στους συναδέλφους του, αλλά και στους ακροατές του σταθμού.
Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση αποχαιρέτησαν, στην έναρξη της εκπομπής, τον συνεργάτη τους και εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
«Για εμάς εδώ στον ΣΚΑΪ είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, γιατί έφυγε από κοντά μας ένας πολύ καλός φίλος, ένας παλιός συνεργάτης, από τους πρωτεργάτες του ΣΚΑΪ… Ο ηχολήπτης, ο μαέστρος του ήχου, ο δάσκαλος του ήχου, ο Σταύρος Ντελέκος.
30 χρόνια ήταν στις κονσόλες του ΣΚΑΪ, μας έμαθε ραδιόφωνο, μας έμαθε τι σημαίνει ήχος, πώς να στεκόμαστε πίσω από το μικρόφωνο… Ήταν πυλώνας του ΣΚΑΙ… Έφυγε στα 66 του χρόνια! Καλό του ταξίδι, βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε ο Άκης Παυλόπουλος.