ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Δεν είμαι στο πέι-ρολ Μητσοτάκη»


Όσοι ήταν συντονισμένοι στις 10 το πρωί της Δευτέρας στους 97,8 έπαθαν ένα μικρό ραδιοφωνικό βέρτικο. Νόμισαν ότι ξαφνικά βρέθηκαν στον Σκάι ενώ άκουγαν Real. Γιατί; Επειδή στην ώρα του Νίκου Χατζηνικολάου εμφανίστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που άρχισε συνεργασία με τον σταθμό του Αμαρουσίου στον οποίο για τον Ιούλιο θα κρατήσει το δίωρο 10-12 «και ύστερα βλέπουμε», όπως είπε ο ίδιος. 
Βέβαια, ήταν ένας «άλλος» Μπάμπης από αυτόν που ξέραμε παλαιότερα στον σταθμό του Φαλήρου, όπου υπήρξε για χρόνια, πολλά χρόνια, ραδιοφωνικός εταίρος του Άρη Πορτοσάλτε. Μαζί έραβαν και έκοβαν και μαζί δούλευαν (και) στις ημέρες που υπήρχαν απεργίες. Ταιριαστό δίδυμο και κολλητοί, σε τέτοιο βαθμό που καθώς κυλούσε η εκπομπή στον Real, ένιωθες ότι από στιγμή σε στιγμή –έστω και στο παραπέντε– θα έμπαινε στο στούντιο, ή θα τηλεφωνούσε έστω, ο Πορτοσάλτε για να του ευχηθεί «καλοστέριωτος».
- περισσότερα στο Harddog ΕΔΩ